Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, юли 16, 2019

Араповският манастир – Богородица лекува с поглед!

октомври23/ 2017
манастир – Богородица лекува с поглед!" data-essbisHoverContainer="">

Очите на Св. Богородица буквално са втренчени в теб

 

„Манастирът е много стар, но енергията, която витае около него е много силна. Не е красив колкото Рилския манастир, но според мен трябва да се види! Днес говореха за чудотворната икона на Богородица, която се намира в него. Аз съм я виждала – бях там!

Стана ми лошо, като я погледнах в очите.

Една жена каза, че странното, което е в нея, е, че където и да гледаш, погледът й е все към теб и очите й са вперени в теб! Иконата е много красива и смятам, че наистина е чудотворна! Като излязох от параклиса, плачех и дори не знаех защо! Чувството да стоиш пред тази икона наистина е странно, все едно е жива и все едно те гледат нейните очи!” – разказва Роза Александрова, която до този момент не е имала конкретен проблем, за който да отправя молитви към Богородица.

След тази случка в Араповския манастир край Асеновград я отвежда внезапното нещастие. Съпругът й катастрофира тежко. След четири операции остава напълно обездвижен. Като изчерпали доверието в медицината, близките тръгнали по врачки. Една от тях ги насочила точно към този манастир и тази икона. На Роза наистина й прилошало от постоянно следящия я поглед на Богородица, но шест месеца по-късно съпругът й бил на крака.

Оттогава и голямото семейство на вярващите в чудесата се увеличило с още една душа пише lekuva.net.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...