Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 23, 2018

Всеки мъж трябва да прочете. Отидете на този преглед докато не е късно

април06/ 2016
преглед докато не е късно" data-essbisHoverContainer="">

Репродуктивният проблем е ранопоставен при жените и мъжете. Затова специалистите в „Месеца на мъжкото здраве“ ще работят в две насоки – образователна и профилактична.

Целта е да се информират мъжете, че могат да си направят най-елементарно изследване – спермограма, още преди да са планували дете. Това е един вид превенция срещу безплодие.

Много често след консервативно лечение с медикаменти процесите са обратими, обясни един от големите специалисти по репродуктивни проблеми в България д-р Явор Владимиров пред БНТ.

Много сериозни фактори за безплодието са стресът, обездвижването, химизацията на околната среда. Постепенно това се трупа като негативен ефект върху репродукцията и при мъжа, и при жената. Ние не го усещаме, разбираме, когато започваме да искаме дете и това не се случва.

Д-р Явор Владимиров посъветва брачните двойки да потърсят помощ от специалист, ако след една година редовен полов живот не могат да имат деца пише politikata.net.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...