Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, юли 23, 2018

Новата детокс бомба, която подлуди интернет. Еликсир за цялото тяло- ускорява метаболизма, освобождава мастните клетки

октомври12/ 2017
Насладете й се не само когато целта ви е да се освежите в летните жеги, но и когато тонусът и добрата форма са ви приоритети. Освен че ще даде първостепенен тласък на метаболизма, плодовата вода притежава и мощна детоксикираща сила. Освен това няма да натовари организма ви с излишни калории.

Какви са ползите ? – ускорява метаболизма; – подпомага освобождаването на мастните клетки; – подобрява настроението; – утолява чувството за глад; – облекчава мускулната умора при физическо натоварване и предпазва – тялото от дехидратация; – не съдържа калории; – детоксикира тялото, предпазвайки го от болести; – изгаря излишните мазнини; – облекчава стреса.

Плодова вода за плосък корем Нужни са ви: 1/2 краставица, 5 ягоди, 3 листа пресен босилек и филтрирана вода. Измийте добре краставицата и я нарежете на филийки заедно с кората. Същото направете и с ягодите. Прехвърлете всичко в стъклена кана, добавете пресен босилек и допълнете с вода.

Оставете плодовата вода да престои за една нощ в хладилника, преди да я изпиете. Действие: Краставиците ви освежават, ягодите ви дават енергия, а босилекът ще намали чувството за глад, предотвратявайки задържането на вода в организма. Детоксикираща плодова вода с ябълки и канела

Нужни са ви: 2 ябълки, 2 канелени пръчици и филтрирана вода. Измийте добре ябълките, почистете от семките и нарежете на едро, без да белите кората. Прехвърлете всичко в стъклена кана и добавете пръчиците канела. Допълнете с вода и оставете да престои в хладилника за една нощ.

Действие: Ябълките съдържат пектин, който се свързва с тежките метали в организма и подпомага тяхното отделяне, като по този начин значително облекчава работата на черния дроб. Те също така съдържат антиоксиданти и флавоноиди, като витамините С и В-комплекс. Канелата пък балансира кръвната захар и също притежава антиоксидантни свойства пише zajenata.bg.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...