Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, юли 21, 2018

Глътка от тази мощна напитка чисти артериите и предотвратява сърдечен удар!

октомври13/ 2017

В крайна сметка, след години небрежно отношение и претоварване на кръвоносните съдове и артериите, те губят своята гъвкавост и еластичност, а по стените им се образуват атеросклеротични плаки

Честотоглавоболие, високо кръвно налягане, инфаркт и дори инсулт могат да бъдат причинени от замърсяването на кръвоносните съдове.

Има много популярни рецепти за почистване на кръвоносните съдове, но този метод, който публикуваме днес в lekuva.net е може би най-ефективния. И това съвсем не е чудно – природата отново ни дава всичко необходимо за нашето здраве!

Почистване на кръвоносните съдове с чесън и лимон

Едно от основните предимства на чесъна е способността да предотврати развитието на атеросклероза, и следователно инфаркт и инсулт.

Чесънът не само задейства някои механизми на организма, чрез които да се намалят нивата на лошия холестерол в кръвта, но също така помага да се запазят постигнатите резултати за дълго време.

В лимоните има много минерали, етерични масла, пектин, органични киселини, флавоноиди, които също имат благоприятен ефект върху състоянието на съдовете и артериите.

Необходими съставки:

– 6 лимона
– 30 скилидки чесън
– 3 супени лъжици мед
– 1 литър вода

Начин на приготвяне:

1. Лимоните се измиват, чесъна се изчиства. Продуктите се подготвят за използване като се смилат на кайма, за което не бива да махате корите на лимоните.

2. Вземете подходящ съд, изсипете получената от лимоните и чесъна смес и залейте с водата.

3. Сложете на котлона, като го оставите да заври, но без да се вари.

4. Охладете, добавете мед, ако ви е прекалено пикантен вкуса на тази напитка, и сложете в подходящ съд, който е добре да съхранявате в хладилник.

5. В рамките на 3 седмици ежедневно изпивайте по 50 мл от напитката. Починете си за една седмица, а след това отново се повтаря курса на лечение за 3 седмици. Като превантивна мярка такова лечение е полезно да се извършва 2 пъти годишно.

Напитката подобрява кръвообращението , засилва имунната система, предотвратява образуването на тумори. Инструментът действа като антиоксидант и стимулира добрата работа на бъбреците и черния дроб. Но, като всички силни средства тази напитка има противопоказания за използването при: стомашна язва и дуоденална язва, бременност, лактация, епилепсия и алергия към някоя от съставките.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...