Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, юли 21, 2018

5-те най- добри чистачи на черния дроб. Не чакайте, почнете още днес да ги консумирате

октомври13/ 2017
Той е сред най-важните органи в тялото ни

Черният дроб е сред най-важните органи в тялото ни. Той изпълнява жизненоважни за здравето ни функции. Черният дроб е нагърбен с доста задачи – да детоксикира, да регулира метаболизма ни, да прочиства кръвта, да синтезира плазмени протеини, да абсорбира и трупа витамини и т.н. Факторите и навиците, които излагат на риск здравословното състояние на този важен орган, са доста.

Те повлияват неблагоприятно целия ни организъм.

Добре е да си дадем ясна сметка дали имаме проблеми с черния дроб, тъй като, ако този орган боледува, страдат останалите органи и дори системи в тялото ни. Ето няколко напитки, които ще прочистят черния ни дроб по естествен начин. Ако ги пийваме редовно, ще запазим черния ни дроб здрав пише Стандарт.

Зелен чай Зеленият чай се слави по цял свят с изключителните си лечебни свойства и ползите, които носи за здравето ни. Този чай съдържа катехини. Това е антиоксидант, който, според различни проучвания, притежава свойството да елиминира натрупването на мазнини в черния дроб и стимулира оптималното му функциониране.

Фреш от грейпфрут Този фреш ще прочисти черния ни дроб, ще детоксикира цялото ни тяло и ще укрепи лимфната ни система. Тази напитка не води до появата на странични ефекти, което означава, че можем спокойно да го пием всеки ден. Ябълков сок Ябълките съдържат ябълчена киселина.

Това е съставка, която стимулира омекването на камъните в жлъчния мехур. Пиенето на сок от ябълки е добър избор, за да прочистим черния си дроб по естествен начин. Редовната му консумация ще ни предпази от каквито и да било инфекции. Сок от моркови Морковите изобилстват от витамини и минерали, сред които витамин А, В, С, калций, фосфор и калий. Те са мощно естествено средство за прочистване на черния дроб.

Освен това тези витамини и минерали го защитават от инфекции, тъй като детоксикират и елиминират всички вредни субстанции, които не са му необходими. Сок от червена боровинка Червената боровинка има прочистващо и детоксикиращо свойства. Сокът от нея е отличен избор, за да стимулираме черния си дроб.

Този плод съдържа витамини, минерали и есенциални антиоксиданти. Това прави боровинката мощен съюзник в поддържането на добро здраве и защитата на организма ни срещу различни болести.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...