Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, юли 21, 2018

Само две съставки, а резултатът ще ви изуми: Първо – черните кръгове под очите изчезват, второ – цялото тяло започва да блести

октомври13/ 2017
Комбинирането на тези две естествени съставки не само ще помогне на тялото ви да се освободи от токсините, но също така ще увеличи имунните сили на организма ви.

Често са обсъждани многобройните ползи от зехтина, но е много важно да се добави, че зехтинът в комбинация с лимонов сок, става много по-мощно оръжие срещу бактерии и вируси, а също така стимулира и понижената енергия на организма. Освен това, тя ще пречисти организма ви от токсини и първите резултати могат да се видят веднага.

Първото нещо, което ще забележите е, че черните кръгове под очите започват да изчезват.

Важно е да бъдете търпеливи и да пиете сместа всяка сутрин най-малко един месец пише zajenata.bg.

 

Начин на приготвяне:

Смесете една супена лъжица прясно изстискан лимонов сок и една супена лъжица зехтин и го консумирайте сутрин на гладно. Можете да ядете закуската си след това. Освен премахването на токсините и възстановяване на вашата енергия, сместа също така ще подобри храносмилането ви.

Също така бихте могли да се възползвате от тази смес ако имате нужда да отслабнете. Тази смес определено ще реши проблемите с храносмилането като запек например. След няколко дни на употреба ще почувствате промените в организма си, което ще ви вдъхнови да практикувате по-здравословен начин на живот.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...