Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, юли 21, 2018

Тази домашна рецепта сваля по- бързо високото кръвно и холестерола, от което и да било хапче

октомври13/ 2017
В тази статия ще ви представим известна амишка рецепта, която би могла да лекува много болести и да укрепи вашият имунитет. Тази чудна рецепта ще ви помогне да намалите високото кръвно налягане и твърде високите нива на холестерол. Всичко, което е необходимо да направите, е да използвате това лекарство 7 дни и ще бъдете изненадани от резултатите.

Хубавата част във връзка с това лекарство е, че може да се приготви много лесно и се състои единствено от лесно достъпни съставки.

Лекарство за хипертония и висок холестерол:

Необходими продукти: . Настърган джинджифил (1 брой около 4 см.) . 1 скилидка чесън – настърган . 1 супена лъжица ябълков оцет . 1 чаена лъжичка пчелен мед . 1 супена лъжица лимонов сок Всички съставки се поставят в блендер и се разбъркват в продължение на 30 секунди с висока скорост. След това прецедете течността и съхранявайте сместа в хладилник 5 дни.

Начин на използване:Препоръчително е да се консумира 1 супена лъжица преди закуска и 1 супена лъжица преди вечеря.

Не би трябвало да приемате от сместа повече от 3 пъти дневно. Ще бъдете изненадани от резултатите. Кръвното налягане и холестерола ви ще се регулират, а вие ще се почувствате свежи и пълни с енергия пише zajenata.bg.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...