Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: петък, ноември 16, 2018

Българските жени полудяха по тази храна-Ще ви стопи и ще станете като фиданки за нула време!

юни08/ 2016

Киноа е здравословна супер храна, която се препоръчва при редица здравословни проблеми . Тя би могла да се приема и от изцяло здрави хора с профилактична цел, за подобрение на общото състояние на тялото и при проблеми с теглото пише zajenata.bg. Всичко това би могло да бъде факт, ако се срещнете отблизо с един от най-ефективните и полезни продукти в наши дни, а точно киноа.Запомнете, че тази дума е магическа, тъй като по напълно естествен път ще ви направи здрави и красиви.

Даже няма да разберете кога мазнините са се изпарили от вашето тяло. Ще постигнете ефектът сякаш на един дъх. Само ви е необходимо едно стабилно начало, воля и почти нулеви усилия откъм приготвяне. Резултатите ще бъдат факт – гарантираме ви! Увлечението по киноа никак не е случайно, а много дами разкриват, че са особено доволни от включване на продукта към ежедневното си меню. Само една порция киноа, която е комбинирана с нужната доза зеленчуци, е изцяло достатъчна, за да ви засити за дълго през деня. Освен това тази една порция е ниско калорична. Тя няма да съдържа повече от 170 калории, което е нищо в сравнение с голям процент от храните, приемани редовно от не малък процент хора в България.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...