Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: петък, април 20, 2018

Тази магична съставка ще помогне за увеличаване на размера на гърдите само за няколко дни!

юли27/ 2016
увеличаване на размера на гърдите само за няколко дни!" data-essbisHoverContainer="">
Смятате ли, че има билки, които са предназначени специално за жени? От всички мъжки треви има една, която върши работа-женшен. И каква е тревата, предназначена за укрепване на здравето на жените?

Сминдух . Индийски учени от Университета на Джавахарлал Неру, потвърдиха факта, че това растение има положителен ефект върху гърдите, и дори допринася за тяхното увеличение. Сминдухът съдържа специална съставка – например диосгенин, който насърчава синтеза на естроген в тялото на жената.

Когато женските хормони започват да преобладават, то има положителен ефект върху цялото тяло. Външни промени се случват: заоблени бедра и гърди растат. Днес, нашите редактори ще споделят с вас една проста рецепта за едно питие от сминдух за увеличаване на бюста .

Как да увеличим размера на гърдите си

СЪСТАВКИ

2 супени лъжици. л. сминдух 200 мл вода

ПОДГОТОВКА

Добавете сминдух във вода и варете сместа в продължение на 30 минути. Когато се охлади, тя се пие на малки глътки.

Напитката се пие 200 мл 1 път на ден.Използването на сминдух трябва да е по-малко от десет дни, а след 1 месец трябва да се повтори. Тази билка е изключително ефективна, също така е възможно да се използва като подправка. Има и разнообразие от ястия, основният акцент в който е точно е сминдух пише zajenata.bg.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...