Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, октомври 21, 2018

Сложете език на небцето и дишайте така в продължение на 60 секунди-Ще се учудите от резултата!

септември07/ 2016

Странно е, но е истина, че има различни техники за дишане, които могат да помогнат много. Всичко, което трябва да направите е да докоснете небцето с език и след това да дишате.

Може ли хора, които имат проблеми с безсъние, да заспиват веднага? Може да се чувствате глупаво, докато го правите, но повярвайте ми, това наистина работи пише zajenata.bg.

То засяга съня и здравето ви.

Ако сте изправени пред безсъние може да се пулите и да стискате очи в неистови опити да заспите през нощта, но след това този трик може да бъде много по-лесно за вас. Няма да се нуждаете от специални таблетки, за да ви накарат да заспите.

Как да го използваме Всичко, което трябва да знаете, е как да сложите езика и как да дишате. Този удивителен метод е открит от д-р Андрю Уейл.

Облекчава стреса Ще отпуснете тялото си ще облекчите стреса. Докоснете небцето върха на езика си и го поставете там, докато през това време не се диша. След това издишайте и отпуснете езика. Тази невероятна техника е известна като дишане техника 4-7-8.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
Етикети:дишане, техника
loading...