Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, май 1, 2017

Започнал да се разпространява към белите дробове, но тя не се предала

remedios-caseros-para-colon-irritable-con-diarrea1
октомври11/ 2016

След операцията, която е извършена, когато заболяването е напреднало до третия етап, тя отказала химиотерапия, и се присъединила към изследвания на традиционните лечения.

Шест месеца след операцията, заболяването започнало да прогресира, и лекарите й разказали, как е достигнала до четвъртия етап и е започнало да се разпространява към белите дробове.

Решена да се пребори с това зло, Ан Камерън, избрала за лечение алтернативни начини за борба с рака.

„След това, в интернет намерих история, в която Ралф Коул казва, че той имал рак на кожата, и го третирал с ежедневно пиене на сок от 2,5 кг моркови.

“, казва Ан.

След като решава да използва същата рецепта, след два месеца резултатите показват, че развитието на заболяването е спряно, туморът в белия дроб намалява във II степен подуване на лимфни възли на белите дробове.

Когато изминават два месеца, Ан научава, че жлезата ѝ е с напълно нормален размер и че размерът на тумора продължава да намалява.

Осем месеца след като започнала редовно пиене на сок от моркови, констатациите не показват данни за заболяване. Ан Камерън побеждава рака.

Нейният опит се споделя с хората по целия свят пише zajenata.bg.

Етикети:лек, рак
loading...
loading...