Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, юни 25, 2018

Децата от квартала ми се подиграваха заради грозните брадавици! Е, край на това – изчезнаха за седмица благодарение само на това:

октомври19/ 2016
брадавици! Е, край на това – изчезнаха за седмица благодарение само на това:" data-essbisHoverContainer="">
Брадавиците са  доброкачествени образувания , които възникват в резултат на въздействието на различни типове човешки папиломен вирус . Често тези тумори не причиняват много дискомфорт или болка, но понякога  брадавиците  се появяват на някое важно място, и да развалят външния вид на лицето.

как да се отървете от <a href=брадавици у дома" />

Преди започване на лечението се уверете, че ще лекувате именно брадавица. В края на краищата, брадавицата може лесно да бъде объркана с малък  кожън тумор

. Във всеки случай трябва да бъдете прегледани от специалист и да получите съвет.

как да се отървете от <a href=брадавици у дома" />

Днес ще споделим с вас един ефективен метод да се отървете от брадавици. Трябва да се отбележи, че този метод е подходящ само за отстраняване на тези, които са директно върху кожата, а не върху лигавицата.

как да се отървете от <a href=брадавици у дома" />

Как бързо да се отървете от брадавици ЩЕ ВИ ТРЯБВА: лейкопласт чесън КАК СЕ ПРАВИ: Изрежете малка дупка в лейкопласта – с размерите на брадавицата. Залепете лейкопласта, така че кожата около брадавицата да е прикрита. Разрежете скилидка чесън и я наложете върху брадавицата, след което закрепете с бинт. След 2 часа свалете превръзката и изплакнете обилно мястото, върху което сте поставили чесъна.Още след първото му прилагане ще откриете, че брадавицата е намаляла по размер. Трябва да правите процедурата 2 пъти на ден в продължение на седмица пише zajenata.bg.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...