Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, юни 24, 2018

Този мъж доживя 145 години и ни разкри 2-те тайни на дълголетието му. Определено ще се изненадате

ноември15/ 2016
дълголетието му. Определено ще се изненадате" data-essbisHoverContainer="">
Запознайте се с удивителната история на мъжа, който е доживял до 145 години и научете тайната на неговото дълголетие

Да, като че ли смъртта е забравила за този човек. Смята се също, че има официални документи, които могат да потвърдят възрастта на най-стария жител на земята.

Този мъж е живял на този свят 145 години, нито повече, нито по-малко.

Това е трудно да се повярва.

 

Независимо от факта, че ние сме свикнали да чуваме и чели за хора, които са успели да пресекат началото на века, то самият факт изглежда действително невероятно пише zajenata.bg.

Но в този случай, има един елемент, който не може да бъде игнориран. Най-старият жител на света вече не иска да живее. Той очаква Смъртта да дойде тихо, не се страхуват, въпреки че изглежда, че тя изрично избягва да го посети.

Много хора биха искали да знаят тайната на дългия живот на този човек. Отговорът дава Мба Гото.

 

Как Мба Гото доживя 145 години

Той е роден 31 декември, 1870 г. Тези подробности могат да бъдат намерени в документите, доказващи самоличността му. На същата дата е записан в регистъра на остров Ява.

Може би искате да попитате защо този мъж не е бил включен в Книгата на рекордите на Гинес?

 

Отговорът на този въпрос е много прост:

Всички налични официални данни за неговото раждане са на остров Ява. За включване в Книгата на рекордите на Гинес, необходимо е да има независим източник, който в случая отсъства. Това се обяснява с факта, че външните, официални регистри са напълно развити само в 20-ти век.

Но няма съмнение за автентичността на възрастта на столетника на остров Ява.

Невероятно! Мба Гото е погребал четири съпруги. Той оцелява след смъртта на своите деца и братя – 10 души. Той е наясно, че такъв дълъг живот не е нормално явление. Според законите в света децата трябва да погребват родителите си, а не обратното. Всяка сутрин той се събужда и се сблъсква с един безкраен порой от спомени на хора, които не живи.

Той често си задава въпроса, защо се случва с него това.

Защо той продължава да живее, докато другите хора, които са били важни в живота му, са били принудени да го напуснат?

Според мъжа, дълголетието му има 2 тайни:

Първата е, че той е живял, заобиколен от хора, които обичат. Да, любовта е двигателят на живота ни. Имаме ли любов, ние сме готови да се справим с трудностите на живота. Втората тайна на дълголетието се обяснява с особеностите на живота на остров Ява. Мбо Гото смята себе си безкрайно търпелив човек. Целта на неговото съществуване винаги да си върши работата, да бъде в хармония със себе си мир и никога да не се ядосва.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...