Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, юни 25, 2018

Изумително: Расте навсякаде, но дори не подозираме! Души рака само за 16 часа

ноември19/ 2016
рака само за 16 часа" data-essbisHoverContainer="">

Американски учени съобщиха сензационно, че много разпространеното растение пелин е ефективно средство за лечение на рак. Според проучванията им, то убива раковите клетки за 16 часа.

Проведените експерименти са показали ,че 30% от приелите лечението и имащи различни форми и стадии на онкологично заболяване са се излекували. Ефективността на пелина учените са увеличили с употреба като лекарство и на препарати, съдържащи желязо.

Оказва се, че раковите клетки са унищожавани от съставката артемизин, която се съдържа в пелина. Предстоят нови опити за въздействието на това растение върху болни от рак, пише Пик.

Хората използват пелина от дълги години. Обикновеният пелин е използван за отблъскване на бълхи и молци, както и за овкусяване на бира и вино. Аперитивът „вермут“ (от немското „Wermut“ — пелин) е вино, овкусено с ароматични билки, но първоначално с пелин. Използва се в медицината като тонизиращо, стомашно, антипиретично и и противоглистно средство. Произлиза от Европа и Сибир, а сега е широко разпространено и в САЩ.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
Етикети:рак, спасение
loading...