Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: четвъртък, март 21, 2019

Майка ми имаше големи проблеми с бъбреците, как не знаех това да й помогна! Има го във всеки дом, само по лъжичка и стават като нови

ноември22/ 2016
проблеми с бъбреците, как не знаех това да й помогна! Има го във всеки дом, само по лъжичка и стават като нови" data-essbisHoverContainer="">
Бъбреците са много важни, защото те филтрират кръвта (120-150 литра кръв на ден), производство на урина (1-2 литра), извеждат отпадните продукти от тялото ни, поддържат нормални нива на електролитите в тялото. В допълнение към тези функции, важни са, тъй като те произвеждат хормони, които са отговорни за регулирането на кръвното налягане, кръвната картина и поддържане на здрави кости. Много хора страдат от бъбречни проблеми и много фактори могат да доведат до проблеми с тях.

Тези фактори са: Високо кръвно налягане Диабет тип 2 Нездравословно хранене (което включва голям прием на сол и мазнини, и намален прием на течности) Инфекции Камъни в бъбреците Честа употреба на болкоуспокояващи (намаляване на болката, а увреждане на бъбреците) Някои проблеми с бъбреците биха могли да бъдат решени с това просто средство.

Половин чаена лъжичка сода за хляб на ден , може да почисти бъбреците и подобри тяхната функция пише zajenata.bg.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...