Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, юни 18, 2018

Eдна история за изцеление от „Доктор“: Лекарство от телешка кръв спаси наш гурбетчия, прекършен от болестта на Бехтерев

ноември23/ 2016
изцеление от „Доктор“: Лекарство от телешка кръв спаси наш гурбетчия, прекършен от болестта на Бехтерев" data-essbisHoverContainer="">

39-годишният Матей Косев успял да си го набави на хапчета от чужбина, ето как

 

Матей Косев е на 39 години, строителен работник от София. На около 33-годишна възраст започват да се обездвижват прешлените на гръбначния му стълб и челюстта, след което разбира, че има болест на Бехтерев. Матей обаче намира решение на проблема си с лекарство, което купува от чужбина. Ето историята така, както я разказа за читателите на в.

“Доктор”. 

– Матей, откога започнаха проблемите с прешлените ти?
– Катастрофирах с кола, когато бях на 20 години. От камшичния удар и предпазния колан получих дископатия на 3-ти и 4-ти прешлен. Докторите в Сандански тогава не ми казаха, че имам дископатия. Бях на работа в Испания и там получих криза, не можех да направя и една крачка. В тяхната болница ми обясниха, че вече било късно за операция. Като се прибрах, ходих по лекари, изписаха ми някакви хапчета. Но от тях не получих облекчение. Изследване на ядреномагнитен резонанс показа, че имам и болест на Бехтерев – шийните прешлени бяха капсуловани, без никакво движение. Започна да ми се обездвижва и челюстта. Пръстите на краката ми изтръпваха. Изпитвах ежедневни болки.

Ставах през нощта от болка, не ме хващаше сън. Това беше преди две години. Накрая стигнах до един ортопед, който ми сложи някакви немски инжекции, които ме облекчиха малко. Препоръча ми обаче да си ге намеря отнякъде на хапчета, защото в България не се внася. Не можах за година и половина да намеря някой да ми ги достави от чужбина. Накрая…

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...