Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 23, 2018

Стига бе! Никога нямаше да ми хрумне да ги махна със сода! Цял козметичен салон за жълти стотинки – истинско чудо!

ноември24/ 2016
сода! Цял козметичен салон за жълти стотинки – истинско чудо!" data-essbisHoverContainer="">
Сутрешното отражение в огледалото често никак не ни радва: подпухнала кожа,  тъмни кръгове  и торбички под очите се открояват най-ясно в този момент. Често тези промени във външния вид показват някакви нередности в организма, които често са свързани с  бъбречни заболявания , дисфункция в сърдечно-съдовата система или черния дроб. На този сигнал за тревога трябва да обърнем внимание и да отидем час по-скоро на лекар.И все пак, ние може да ви помогнем  да се отървете от торбички под очите  като козметичен проблем.

 В навечерието на празника или важна среща средството, което ще ви помогне най-бързо, е обикновената сода.

премахване на тъмни кръгове под очите

Содата за козметични цели у домаСодата –  средство за стотинки,  което може да използваме не само в кухнята, но и в банята: тя насърчава регенерацията на клетките, предпазва и освежава кожата. Също така содата почиства кожата от патогенни организми и по този начин предотвратява  появата на акне и черни точки .

Не е изненадващо, че този прекрасен прах може да се справи с проблема с  тъмните кръгове под очите . Компреси с разтвор от сода трябва да се правят 3 дни поред – ефектът ще ви хареса!

премахване на тъмни кръгове под очите

Компреси със сода против черни кръгове под очите Преди процедурата се препоръчва да се пие чаша зелен чай без захар. Разтворете в чаша топла пречистена вода 1 супена лъжица сода и разбъркайте добре. Навлажнете в разтвора два памучни тампона и ги сложете на клепачите.3-67Оставете компреса в продължение на 10-15 минути, след това измийте с топла вода и нанесете подхранващ крем върху областта под долните клепачи. Много скоро ще забележите в отражението си в огледалото свежата и сияйна кожа пише zajenata.bg.4-47

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...