Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 23, 2018

Последен хит-Домашни хапчета за отслабване-Всеки може да си ги направи!-Отзивите са, че се отслабва!

ноември25/ 2016
отслабване-Всеки може да си ги направи!-Отзивите са, че се отслабва!" data-essbisHoverContainer="">

Тези хапчета са добри за храносмилателната система и за намаляване на апетита междувременно . Хапчетата се състоят от смес от неща, които могат да бъдат намерени в кухнята, особено канела , лют червен пипер и куркума .

Тези хапчета често могат да бъдат доста интензивни. Ако сте алергични към някоя от съставките, съдържаща се в това хапче, тогава  трябва да спрете да ги използвате.

Тези хапчета за намаляване на теглото може да влошат състоянието при някои индивиди секретират стомашната киселина. В този случай, те трябва да спрете да го използвате.

Инструкции: – Празни капсули   – Лют червен пипер земята – Куркума на прах – Канела на прах

Вземете по една трета от всяка подправка и я поставете в капсулата след това я затворете. Взимайте ги с храната, ако се чувствате добре, можете да взимате до 2 и дори 3 капсули в продължение на няколко седмици. Трябва да се вземат с храната. Ако ги използвате за отслабване, трябва да ги съчетаете и с упражнения за отслабване.

Лют червен пипер : Експертите казват, че лютият червен пипер може да ускори метаболизма си с цели 25%. Съставката, отговорна за тази полза е не друго, а капсаицин, активната съставка, която се намира в лютия червен пипер. Тази съставка е това, което придава на чушката пикантния вкус. Капсаицинът се счита термогенно химическо вещество, което може да помогне за увеличаване на метаболизма ви. Освен повишаване на вашия метаболизъм, капсаицинът може да потиска апетита, което означава, че ​​ще се чувствате по-малко гладни и ядете по-малко храна.

Куркума Оранжевият пигмент в куркумата има множество положителни ефекти. Куркуминът може да помогне при възпалително заболяване на червата, артрит и дори висок холестерол. Данните показват, че куркуминът може да повиши термогенезата, което води до увеличаване на изгаряне на мазнините.

Канела Ползите за здравето от канелата произтичат от съществените му масла, които активират инсулиновите рецептори и наподобяват действието на инсулин, за да контролира нивото на кръвната захар. Друго съединение в канелата, помага в борбата с възпаленията, състояние, което е свързано с повишен риск от наднормено тегло или затлъстяване. Съединенията в канелата могат също така да намалят нивата на вредни кръвни липиди, които също са свързани със затлъстяването. Дневните добавки канела също могат да увеличат антиоксидантния ефект в тялото, могат да намалят оксидативния стрес при метаболитен синдром, състояние, което допринася за затлъстяването пише zajenata.bg. Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"

loading...