Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 23, 2018

Зимна диета за скоростно отслабване 15 кг за 12 дни

ноември26/ 2016
отслабване 15 кг за 12 дни" data-essbisHoverContainer="">

Тази зимна диета  се спазва от 12 дни и с нея бързо  се свалят нежеланите килограми – до 15 кг. Състои се от 4 монодиети, както следва:

1, 2 и 3 ден – през целия ден се приема само кефир; 4, 5 и 6 ден – се яде се варено пилешко месо без кожа; 7, 8 и 9 ден – се ядат само зеленчуци; 10, 11, 12 ден – сухо червено вино (по 350 мл на ден) твърдо сирене/кашкавал.

Диетата изключва консумацията на тестени изделия, а течности се пият толкова, колкото имате нужда без определено количество. Количеството от изброените храни и продукти не е ограничено пише zajenata.

bg.

Имайте предвид, че хранителният режим не е от най-лесните, поради това преценете дали вашият организъм би го понесъл и как ще му се отрази подобно меню. Много е важно след приключване на диетата да можете да се храните пълноценно и да не преяждате, за да не се възстановят изгубените килограми. Успех в отслабването!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...