Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, април 24, 2017

Най- простият и безобиден начин да си избелите зъбите сами вкъщи само за минутка

%d0%b8%d0%b7%d0%b1%d0%b5%d0%bb%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%b7%d1%8a%d0%b1%d0%b8-2
ноември30/ 2016

Много хора се борят с проблема на жълтите зъби, и се чувстват неловко всеки път, когато се усмихват. Редовното чистене и изчеткване не е достатъчно, за да се избегне проблемът на петната върху зъбите, и въпреки че лентите за избелване могат да бъдат ефективни, те понякога създават болезнена чувствителност на венците и зъбите.

Затова тук ние ще ви препоръчаме един прост и натурален начин да избелите зъбите си с няколко нюанса, без да бъдат повредени с разяждащи химикали, като например тези, които обикновено се срещат в състава на продуктите за избелване на зъбите.

За тази смес ще ви е необходимо малко сода за хляб и лимон.

В малка купа сложете малко сода за хляб и я смесете с прясно изцеден лимонов сок, докато сместа стане леко пенеста.

С памук за премахване на грим, избършете и почистете зъбите си, преди да нанесете тази невероятна смес. След нанасянето, оставете да престои за една минута. След това измийте зъбите си нормално с четка за зъби.

Забележка: Не е нужно да оставяте сместа върху зъбите си за повече от една минута, защото киселината ще повреди зъбния емайл пише novinite.top!

 

Етикети:зъби, избелване
loading...
loading...