Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 23, 2018

Най- простият и безобиден начин да си избелите зъбите сами вкъщи само за минутка

ноември30/ 2016
зъбите сами вкъщи само за минутка" data-essbisHoverContainer="">

Много хора се борят с проблема на жълтите зъби, и се чувстват неловко всеки път, когато се усмихват. Редовното чистене и изчеткване не е достатъчно, за да се избегне проблемът на петната върху зъбите, и въпреки че лентите за избелване могат да бъдат ефективни, те понякога създават болезнена чувствителност на венците и зъбите.

Затова тук ние ще ви препоръчаме един прост и натурален начин да избелите зъбите си с няколко нюанса, без да бъдат повредени с разяждащи химикали, като например тези, които обикновено се срещат в състава на продуктите за избелване на зъбите.

За тази смес ще ви е необходимо малко сода за хляб и лимон.

В малка купа сложете малко сода за хляб и я смесете с прясно изцеден лимонов сок, докато сместа стане леко пенеста.

С памук за премахване на грим, избършете и почистете зъбите си, преди да нанесете тази невероятна смес. След нанасянето, оставете да престои за една минута. След това измийте зъбите си нормално с четка за зъби.

Забележка: Не е нужно да оставяте сместа върху зъбите си за повече от една минута, защото киселината ще повреди зъбния емайл пише novinite.top!

 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
Етикети:зъби, избелване
loading...