Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, октомври 16, 2019

Смених 3 антибиотика и пак бях на крачка от бронхита! Накрая изхвърлих хапчетата: спаси ме бабиното млечице! Да не повярваш!

ноември09/ 2017

В студения сезон  повечето от нас се опитват да се обличат топло, пият топли напитки и вземат витамини. Но дори и това невинаги ни спасява от болестта. Всеки може да хване вирус , а някои изобщо не са безопасни!

Бактериалните и вирусни инфекции най-често засягат  дихателната система . Възстановяването обикновено отнема дълго време.

  Упорита кашлица и бронхит може да се задържат от няколко дни до три седмици. Ето защо трябва да се действа незабавно, веднага след появата на първите признаци.

лек за бронхит

Достатъчно, за да използвате скъпи лекарства неефективно. Вземете приема  природни средства  . Тук е един от най-добрите!

Естествен лек за бронхитлек за бронхит

СЪСТАВКИ:

250 мл прясно мляко 1 ч.л.  масло 1 ч.л.  мед 0.25 ч.л.  сода 1 жълтъкПРИГОТВЯНЕ:

лек за бронхит

Сварете прясното мляко и го охладете. Добавете маслото (може да бъде заменено с какаово масло) и меда. Разбъркайте добре. След това добавете содата, яйчения жълтък и разбийте отново добре. Възрастните могат да се добавят по желание 1 малка лъжица коняк.Пийте това лекарство в продължение на 5 дни, преди да си легнете. Първите подобрения ще усетите още на следващата сутрин.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...