Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, май 26, 2018

С тази суперхрана магически топите килограми, пробвайте!

декември02/ 2016

Киноа е здравословна супер храна, която се препоръчва при редица здравословни проблеми.
Отслабване с киноа
Тя може да се приема и от изцяло здрави хора с профилактична цел, за подобряване на общото състояние на организма и при проблеми с теглото .

Всичко това би могло да бъде факт, ако се срещнете отблизо с един от най-ефективните и полезни продукти в наши дни, а именно киноа.

Запомнете, че тази дума е магическа, тъй като по напълно естествен път ще ви направи здрави и красиви.

Дори няма да разберете кога мазнините са се изпарили от вашето тяло.
Ще постигнете ефектът сякаш на един дъх. Само ви трябва едно стабилно начало, воля и почти нулеви усилия откъм приготвяне. Резултатите ще бъдат факт – гарантираме ви!
Без повече ядове със стабилно отслабване с киноа
Без да ви бавим повече, директно ще ви запознаем с начините за стопяване на излишното от вашето тяло.

Увлечението по киноа никак не е случайно, а много дами разкриват, че са особено доволни от включване на продукта към ежедневното си меню.
Само една порция киноа, която е комбинирана с нужната доза зеленчуци, е изцяло достатъчна, за да ви засити за дълго през деня. Освен това тази една порция е ниско калорична.
Тя няма да съдържа повече от 170 калории, което е нищо в сравнение с голям процент от храните, приемани редовно от не малък процент хора в България.

Ниската калоричност се съчетава с уникалната способност на дребните зрънца да поддържат усещането за ситост колкото е възможно по-дълго време през деня.
Този фактор е от особено значение за нормализиране на теглото . Ще бъде преустановено безразборното хранене през няколко часа и най-вече изборът на високо калорични, вредни и опасни за здравето храни.

Бихме могли да кажем, че това е стъпка към нов, по-добър живот от преди. Киноа е супер храна, която изобилства от фибри .
Те ще „оберат“ мазнините от тялото ви и ще се преборят с високите нива на „лошия“ холестерол. Диетата с киноа действително не позволява отлагането на мастни плаки по стените на кръвоносните съдове.

По този начин бива намален риска от поява на инсулт, атеросклероза и инфаркт. Допълнителен плюс на дребните зърна е ниският им гликемичен индекс.
Ще бъде намалено желанието за хапване на захар и всички онези продукти от бяло брашно. Киноа бихте могли да добавите към всяка диета. Тя изцяло заменя месото и ориза. Забележка: При варене зърната увеличават обема си 4 пъти.
При добра обработка е редно семената да се накиснат за няколко часа и да се изплакват старателно преди готвене, за да бъдат премахнати горчивите сапонини от повърхността им пише zdrave.ws.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
Етикети:вталяване, режим
loading...