Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 23, 2018

Стопете камъните в жлъчката и бъбреците с чудната смес на доктор Пени Стануей

декември05/ 2016
камъните в жлъчката и бъбреците с чудната смес на доктор Пени Стануей" data-essbisHoverContainer="">

Доктор Пени Стануей е биохимик по образование и природолечител по призвание

Доктор Пени Стануей е позната на българските любители на алтернативната медицина от книгите, които са преведени у нас, а именно „Чудото на меда“, „Чудото на чесъна“ и „Чудото на содата“.

Днес ви предлагаме рецептата на доктор Пени Стануей, която ще помогне на онези, които имат камъни в бъбреците или камъни в жлъчката.

Много от нас страдат от камъни или пясък в жлъчния мехур или в бъбреците. Проблемът обикновено е причинен от лоша храна и замърсена вода.

Рецептата на доктор Пени Стануей ще помогне за премахване и топене на камъните от тялото. С тази рецепта ще може да се избегнат някои интензивни и тежки методи на конвенционалната медицина. А ако приложите заедно с рецептата и лека диета – резултатите ще бъдат още по-добри.

Необходими продукти:

200 грама суров мед
200 грама лимон с корите
50 грама кафява захар
200 грама студено пресован зехтин
200 грама магданоз, корен, добре смлян

Начин на приготвяне:

Почистете лимона добре и го нарежете на парчета. Трябва да го смелите добре в блендер или някакъв друг, подобен уред. Преди да смелите корена от магданоза е добре да го измиете и почистите. Смесете лимона и магданоза, към тях прибавете меда, разбивайте, после сложете кафявата захар и зехтина.

За проблеми с камъни в бъбреците, както и в жлъчния мехур трябва да вземе по една супена лъжица от лекарството сутрин на празен стомах, а също и вечерта преди сън.

Сместа има доста приятен вкус. Нейният състав е много балансиран и може да се ползва за различни други цели, като например за подсилване на имунитета. Необходимо е да се отбележи, че при приложението на тази комбинация, трябва да се пие колкото се може повече вода.

Времето, през което трябва да се взима тази смес, е индивидуално за всеки човек. Ползва се докато не настъпи подобрение, както и според степента на заболяване пише lekuva.net.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...