Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, април 25, 2018

Изповед на един гинеколог: Всичко очаквах, но не и това, след като разбрах какъв проблем имаше тази пациентка!

декември07/ 2016

Една сутрин приятен женски глас потърсил доктора по телефона и го попитал дали той може да помогне, при изваждане на чуждо тяло.

– Зависи за какво става въпрос. Има методи и техники. Елате на преглед, казал гинекологът, а от друга страна на телефона е бил поискан час.

На следващата сутрин първата пациентка била тази жена. Дошла в компанията на приятелка. Веднага казала, че във влагалището има средна капачка от дезодорант, но влязла прекалено надълбоко. Опитала сама да я извади, но не й стигнала ръката.

Докторът направил проверка. Установил, че няма въобще никакви проблеми!

Проблемът бил, какво да запише като резултат от прегледа.

 

Наличието на чужди тела в тази област на женското тяло предизвиква неприятен секрет със силен мирис, с жълт или кафяв цвят. Може да се появи и лесно кървене или сърбеж и неприятна миризма.

Страното тяло обикновено влияе и на уринирането, което става затруднено и болезнено. Предметът може да увреди кожата или силно да я раздразни, а по-големи предмети могат да причинят болка в долната част на корема пише zajenata.bg.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...