Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 23, 2018

Най-добрият домашен чай за отслабване: До Нова Година 5 кг. по-малко!

декември08/ 2016
чай за отслабване: До Нова Година 5 кг. по-малко!" data-essbisHoverContainer="">
Може да кажем, че официално е започнал сезонът на предновогодишните диети, а това определено е най-добрият начин да отслабнете. За отслабване са винаги актуални чайчетата. И няма нужда да купувате, когато най-добрият е точно онзи, който може да си направите и сами. Приготвяне:  Смесете равно количество розмарин, коприва, глухарче, бреза, конска опашка и копър и ги поставете в някакъв съд.

 Употреба:  Използвайте три до четири супени лъжици на литър преварена вода, затворете съда с вода и сместа се оставя да престои 15 минути, а след това се процежда. Съвет:  Пийте по един литър от тази чаена смес дневно в комбинация с една до две чаши зелен чай пише zajenata.bg.

За отслабване може да използвате и чай от коприва. Една до две чаени лъжички изсушени листа от коприва с 250 милилитра вряща вода. Оставя се да престои 5 минути, след това се процежда. Това е достатъчно за една чаша чай.  С помощта на тези чайове, освен че ще отслабнете, тялото ви ще изпита напълно „възраждане“ заради копривата. С копривата ще намалите кръвното налягане, ще изчистите кръвоносните съдове от холестерол, но и ще ускорите метаболизма .

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
Етикети:отслабване, чай
loading...