Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, април 23, 2018

След процедурата се чувствам като преродена! Не съм вярвала, че обикновената сол притежава такава сила!

декември12/ 2016
сол притежава такава сила!" data-essbisHoverContainer="">
За много народи по света солта символизира чистота и честност . Не е изненадващо, че я включват и в оздравителните си терапии . Солта отдавна се използва в процедурите за почистване на тялото и душата в цял свят, а основната й предимство е  силният положителен заряд , който тя съдържа.

Солта е в състояние да привлече и абсорбира отрицателната енергия за  минути, затова ви препоръчваме да не губите време и да се отпуснете!  Енергийното пречистване може да бъде изключително важно за всеки от нас в даден момент пише zajenata.

bg.

каменна <a href=сол" />

Пречистване със солЗа пречистващата терапия ще ви трябва подходящ съд , в който можете да потопите и двата си крака, и да се чувствате приятно и спокойно, както и най-обикновен пакет  каменна сол . Следвайте простите инструкции, за да постигнете хармония!

РИТУАЛЪТ НА ПРЕЧИСТВАНЕ СЪС СОЛ Изолирайте се от шума, хората и други неща, които отвличат вниманието. Това може да стане в помещение и на открито. Напълнете със сол приготвения съд. Не я пестете! Стъпете боси върху солта и се отпуснете.пречистване със <a href=сол" />Започнете мислено да прогонвате всички негативни мисли, впечатления и вълнения към краката си, представяйки си как всичко лошо потъва в солта. Чувствайте се свободни да се движите, това е още по-добро! Колкото повече енергия отдадете, толкова по-добро ще е пречистването. Можете да потропвате с крака, да се въртите и дори – да подскачате, да мачкате солта с крака, да пеете или да повтаряте нещо от рода на „Отървавам се от лошото настроение“ или „Сбогом, провал!“ .пречистване със <a href=сол" />Когато почувствате, че негативността си е отишла, почистете крака и изчакайте малко, за да продължите с нови сили към последния етап от терапията. Останалата сол внимателно съберете в торба и я отмийте в мивката, тоалетната или я заровете в градината – така солта ще се изчисти с вода и земя. Не забравяйте да й благодарите. 

пречистване със <a href=сол" />

Енергийното пречистване може да ви звучи шеговито, но е важно и полезно за всички, които изпитват трудности в живота и често са в лошо настроение. Не пречи да опитате, само ще се почувствате по-добре!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
Етикети:сол, терапия
loading...