Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 23, 2018

Едно просто движение, а с него отслабнаха хиляди! Не съм виждала корема си толкова плосък – при това само 1 минута на ден!

декември12/ 2016

Красивото и тонизирано тяло е мечтата на много хора, но не всички могат да се похвалят с него.  Гънките мазнини в областта на корема и хълбоците ни дразнят и понякога довеждат до отчаяние …

как да премахнете мазнините в талията

Има начин! Ние открихме метод, който помага  да се отървете от излишните мазнини в областта на талията  само за 14 дни.

Лесното упражнение „Осмица“ дава отлични резултати при редовни занимания . Хайде да започваме!

Упражнение „Осмица“

Даденото по-долу упражнение е необходимо да се прави непрекъснато в продължение на 1 минута от 2 до 4 пъти на ден, постепенно увеличавайки времето до 2-3 минути.

 За да не пропуснете следващата мини-тренировка, настройте  напомняне на телефона си пише zajenata.bg.

как да премахнете мазнините в талията

В залата упражнението се извършва гимнастическа пръчка , но у дома като опора перфектно се получава и с обикновена кърпа .

Изправете се, краката на ширината на раменете. Хланете кърпата в двата противоположни края. Издърпайте кърпата вертикално пред вас. Без да сваляте напрежението от ръцете и кърпата, преместете ръце всясно, след това нагоре и, описвайки полукръг над главата, ги придвижете заедно с кърпата към лявата страна.упражнение осморкаЧрез промяна на позицията на ръцете (виж снимката), опишете полукръг с наклон на обратната страна .упражнение осморкаДвижението трябва да изглежда така, сякаш описвате с тялото осморка . Важно: Уверете се, че стъпалата ви са възможно най-стабилни в същото положение, а бедрата също не се поклащат!упражнение осморка

Ето как упражнението „осмица“ изглежда на практика!

То ефективно работи за  косите коремни мускули , гърба, укрепва мускулите на ръцете. В рамките на 2 седмици можете спокойно да измерите талията, ще бъдете приятно изненадани!

упражнение осморка

Резултатите ще бъдат още по-забележими, ако преди 2-седмичната тренировка си направите разтоварващ ден, за да пречистите организма.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...