Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, юни 25, 2018

Мигрената ме мъчеше много по това време на годината, но вече ѝ намерих колая! Болката изчезва само за 10 минути

декември12/ 2016
Никой не знае каква е точната причина за мигрена , но учените смятат, че мигрената е резултат на абнормна мозъчната дейност. Мигрената може да се задейства, както емоционално, така и физически.

Мигрена причини :

Емоционална депресия, напрежение, стрес и шок. Хормонални промени : менструация или менопауза.

Диетичните промени: лошо хранене, алкохол, шоколад и кофеинови напитки. Околната среда: изменението на климата, както и за непушачи. Мигрената е интензивна болка, така че трябва да се научим, как да се предпазим и да я третираме.Почти всеки знае, че ако страда от мигрена, трябва да пие много вода. Въпреки това, можете да пиете толкова вода, с колкото тялото ви може да се справи, но способността да се дехидратира, все още е налице. Това се случва, защото са ниски нивата на електролитите в тялото, и са нужни големи количества вода. В някои случаи, мигрената е основната причина за обезводняване на тялото .

Рецепта:

съставки:

2 супена лъжица хималайска сол  1 чаша вода  Лимонов сок (половин лимон)Начин на приготвяне:

Загрейте водата, поставете всичко в една чаша и се наслаждавайте!

Хималайската сол е богата на калий, калций, сяра, желязо, магнезий и други важни елементи за нашето тяло. Тези минерали са свързани по хармоничен начин с функциите на тялото, и може лесно да бъде усвоена. Съдържанието на натрий  в хималайската сол е ниско, така че ще има сол, която задържа водата в организма.  Хималайската сол укрепва костите, регулира количеството на водата вътре и извън клетките на организма, повишава хидратацията, електролитния баланс, подпомага правилното функциониране на метаболизма, балансира нивата на рН, и предпазва от мускулни крампи пише zajenata.bg.

Този древен стар народен лек, използван в продължение на много векове.

Хората, които го консумират, се отървават от болките при мигрена само за 10 минути.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...