Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 23, 2018

Първо сипвам зехтина, после – лимончето. Вече всички забелязаха, че съм се вталила и питат как. Много е просто:

декември13/ 2016
Сред жителите на средиземноморските страни има един популярен  народен лек  за подобряване на работата на почти всички системи на тялото, за който ще ви разкажем днес. Чудотворната смес от зехтин и лимонов сок има редица лечебни свойства , включително и помага да намалим  наднорменото тегло  .

На нашите пазари отдавна вече има зехтин в изобилие, така че лесно можем да се възползваме от всички негови полезни свойства. Този продукт е толкова ценен, че в неговата родина се смята за разточителство зехтинът да се подлага на топлинна обработка: трябва да се използва изключително свеж.

почистване на организма

Как да си направим зехтин с лимонов сок за отслабванеЛимоновият сок е  мощен антиоксидант  , който е източник на витамин С , калий и фосфор . Смесете го със зехтин и получавате лечебен елексир за лечение на черния дроб , за борба с постоянния запек , заболявания на сърдечно-съдовата система и ревматоидни възпаления .

Приемането на зехтин с лимонов сок трябва да става сутрин на празен стомах . Първо трябва да изпиете  чаша топла пречистена вода и след известно време 1 супена лъжица зехтин със сока на половин лимон . Закуската трябва да бъде след 30 минути.

използването на зехтин с лимон

В рамките на 3-4 седмици след редовния прием на зехтин с лимон ще почувствате  прилив на сила  и лекота в цялото тяло.

Също така, опитайте се да ядете по-често тази чудотворна комбинация от продукти, като я добавяте към салати и други ястия.

Противопоказания: Трябва да внимавате с приема на средството при наличието  камъни в жлъчката .

отслабване със зехтин и лимон

Опитайте сами действието на този еликсир и разкажете на всички, които искат да се отърват от проблемите с черния дроб или мечтаят да отслабнат пише zajenata.bg!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...