Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, октомври 20, 2018

Ако смесите малко сол и зехтин, няма да чувствате болка в следващите 5 години!

ноември20/ 2017
Всичко, от което се нуждаете, е:

– 10 супени лъжици сол  – 20 супени лъжици масло (зехтин, слънчогледово олио).

Остеохондрозата е болезнено състояние, съпроводено от чувство на дискомфорт в областта на шията  и води до загуба на сетивност на ръцете.

Този прост природен лек облекчава болката и други симптоми на схващане на врата бързо и ефективно. След лечение, няма да чувствате никаква болка за следващите пет години.

Тази смес за масаж се приготвя с нерафинирано олио и сол (може да използвате морска вода, ако искате). Всичко, което ви трябва, са 10 лъжици сол и 20 лъжици масло (зехтин, слънчогледово).

Инструкции:

Смесете съставките в стъклен буркан и разбъркайте. Оставете за няколко дни.

Използване

С лекарството всяка сутрин се разтрива болезнената зона.

Първо е необходимо да се разбие за 2-3 минути, и след това да се увеличи времето за 2-3 минути на ден, докато стигнете до 20 минути масаж на ден. След процедура избършете врата с влажна кърпа.След 10 дни на лечение, значително ще подобрите кръвообращението и с масаж ще стимулирате регенерацията на хрущялната и костната тъкан. Ще се почувствате облекчение.

Главоболията ще изчезнат,  а циркулацията ще се подобри, защото тялото се чисти от токсини, обмяната на веществата ще се нормализира пише zajenata.bg.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...