Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 23, 2018

Сланинките по корема и паласките стърчаха отвсякъде, не можех да ги прикрия и с дрехи, но с тази напитка за 14 дни се стопих направо

декември16/ 2016
корема и паласките стърчаха отвсякъде, не можех да ги прикрия и с дрехи, но с тази напитка за 14 дни се стопих направо" data-essbisHoverContainer="">

Препоръчваме тази рецепта за отслабване и при ацидоза , не само тъй като е лесна и може да се направи бързо, но и защото е ефективна

Ако си направите тази домашна напитка за отслабване ще се отървете не само от подутия корем. С нейна помощ много добре ще детоксикирате цялото тяло.

Редовната употреба на тази супер здравословна комбинация ще спомогне за намаляване обиколката на талията.

Освен това, ако я пиете регулярно цяла зима, на пролет ще имате по-малка обиколка на талията.

Двете активни съставки в напитката за отслабване – лимон и сода – ще подобрят храносмилането, ще прочистят организма от токсини и ще допринесат за алкална среда в организма пише zajenata.bg.

В резултат на нездравословно хранене много хора имат ацидоза – патологично състояние, при което бъбреците не могат да изхвърлят излишъка от киселина от организма. Така, с течение на времето, тя се натрупва и причинява вреда на вътрешните органи. Сода с лимон ефективно се справя с това явление, както и ще ви помогне и да отслабнете!

 

Рецепта за напитка за отслабване и при ацидоза

 

СЪСТАВКИ

1 чаша вода вода /подобна на тази, която е на снимката/ 1 чаена лъжичка сода сок от един лимон

 

ПРИГОТВЯНЕ

Във водата, която е необходимо да е съвсем леко затоплена, се добавя содата и се разбърква, докато се разтвори хубаво. След това бавно се добавя лимона.

Тази напитка за отслабване и при ацидоза се пие в продължение на 14 дни сутрин, на празен стомах. След това се прави почивка от две седмици.

 

С нейна помощ ефективно ще прочистите червата и черния дроб. В допълнение, тя съдържа витамин С, калий и антиоксиданти, които помагат за освобождаване от вредните вещества от организма.

Въздържайте се да употребявате тази напитка, ако имате гастрит и хипертония. Ако не страдате от тези заболявания може да приложите напитката без никакви притеснения.

 

Безспорни ползи за здравето ще имате, ако изберете по-здравословен вариант за закуска. Освен това, при консумация на напитката е добре да се въздържате от сутрешното кафе. Сами ще се убедите, че след няколко дни няма да имате нужда от него, тъй като ще бъдете изпълнени с енергия, сила и свежест.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...