Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 23, 2018

Намериха ми камъни в жлъчката и лекарката ме посъветва да пробвате този домашен лек преди да прибегнем към лекарства

декември16/ 2016
жлъчката и лекарката ме посъветва да пробвате този домашен лек преди да прибегнем към лекарства" data-essbisHoverContainer="">
Тази рецепта при камъни в жлъчката доказано работи

Рецептата при камъни в жлъчката би могла да има и 100% ефект. Десетте процента оставяме за онези, които не вярват и няма да я направят.

Преди да ви дадем съставките за рецептата при камъни в жлъчката е редно да ви напомним нещо много важно – черния дроб и жлъчката се възстановяват сравнително бързо ако сравнително навреме и за постоянно се променят хранителните навици пише zajenata.bg.

 

Премахване на камъни от жлъчния мехур – процедура, която се практикува от древни времена от доста хора.

Днес има голям брой последователи на тази техника, която дава доста добри резултати.Как се развиват нещата? Преди да приложите рецептата е необходимо да направите един прочистваш ден, през който да гладувате и да пиете единствено вода или други течности. През това време в жлъчния мехур се натрупва голямо количество концентрирана жлъчна течност.

 

Това ще предизвика естествено избутване на всякакви песъчинки и камъни от жлъчката . Колкото по-често практикувате този метод за прочистване на жлъчката, толкова по-добре. За да бъдем честни, трябва да кажем, че този метод не във всички случаи работи. Ако дълго време сте злоупотребявали с мазна и пикантна храна, ако не сте правили никога прочистване на жлъчката по естествен начин, няма как нещата да се случат още от първия път. Колкото по-настоятелни сте, колкото по-често прилагате този метод за прочистване на жлъчката, толкова по-вероятно е да имате успех.

 

Ето какво ще ви е необходимо за рецептата:

2 средни репички 1 глава червен лук 4-5 шепи спанак 1 среден морков

 

ПОДГОТОВКА

1. Измийте всички съставки.

2. Нарежете репичките, лука, спанака и моркова на малки парченца и поставете сокоизтисквачка.

3. Полученият сок се изсипва в чаша. Пийте тази напитка 2 пъти на ден – сутрин на гладно и половин час преди обяд в продължение на 4 дни.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...