Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, април 23, 2018

Ако имате проблеми с бъбреците започнете да ги консумирате веднага

декември21/ 2016
проблеми с бъбреците започнете да ги консумирате веднага" data-essbisHoverContainer="">

Не се бавете, а купувайте нар и райски ябълки , докато ги има на пазара, тъй като те зреят само през есента, а са невероятно полезни плодове

Добрата новина е, че бихте могли да използвате нар и райски ябълки отделно, но бихте могли да ги комбинирате и да получите още по-богата на витамини здравословна напитка.

Ако желаете да ядете нар, идеята е прекрасна, тъй като зрънцата нар са вкусни и са красива декорация за мелби, торти, плодови салати, коктейли дори и за зеленчукови салати.

 

Пресен сок от нар и райски ябълки

Ако желаете да се лекувате с нар, задължително трябва да изцедите неговия полезен сок.

За целта роните с вилица зрънцата нар и ги слагате във вашата сокоизстисквачка, за да извадите безценната течност.

 

Пресен сок от нар (1 чаша) трябва да пиете поне един път дневно на гладно, за да прочистите своя организъм, включително и бъбреците и да подхраните клетките с безценни минерали, калий, магнезий, витамин С.

Не случайно наричат вкусните райски ябълки райски. Когато огният или бъдат откъснати от дървото наистина узрели, те имат великолепен вкус.

Освен вкусни, те са изключително полезни.

 

Плодова салата с киви, нар и райски ябълки

Но най-добрият начин да се възползвате от тяхната лечебна сила е да ги ядете пресни в количества под формата на прясно пюре, когато не са прекалено зрели.

Възможно е да усетите леко щипчив вкус на езика.Измивате няколко райски ябълки. Изчиствате кожата. Пасирате ги и ги ядете с лъжичка.

Възможно е да изцедите сока от няколко райски ябълки. Той е по-гъст.

 

После го разредете със сок от нар и така пийте по 1 чаша на гладно преди всяко хранене поне 7 дена, за да можете добре да прочистите стомаха, жлъчката, черния дроб и бъбреците.

Винаги, когато бихте могли, за десерт приготвяйте полезна и вкусна плодова салата с райски ябълки и нар. Като допълнение бихте могли да гарнирате с всякакви плодове – киви, портокал, мандарина, банан пише zajenata.bg.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...