Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, юли 23, 2018

Сложете чаша вода под леглото вечерта и ще се изумите какво ще ви се случи!

декември27/ 2016

Причината за повечето заболявания обикновено са биологични или психологически фактори, но те също могат да бъдат причинени от духовни фактори. Тези фактори са причината, поради която пациентът не реагира добре на лечението.

За щастие съществува ритуал, който ще успокои ума ви и който помага за премахване на отрицателната енергия .

Медикаментите са добри, но вярата в ефективността на естествените средства ще ви помогнат да се възстановите по-добре.

Отрицателните енергии със сигурност могат да имат влияние върху психичното ви здраве и могат да се елиминират с духовен ритуал. Ритуалът включва поставяне на чаша вода под леглото ви, за да убие лошите вибрации.

Водата е един от основните елементи, които привличат негативни енергии и ги отстраняват ефективно.Когато поставите чаша вода под леглото си, тя ще изсмуче цялата негативна енергия от стаята ви. Следващата стъпка е на сутринта да се изхвърли водата и да я замените с прясна вода за следващата нощ. Можете да повторите процедурата за толкова дълго, колкото искате.

Как да се извърши ритуалътКакто казахме и преди, ритуалът е много прост – просто налейте малко вода от чешмата в стъклена чаша, която трябва да поставите под горната част на леглото си за една нощ. Чашата не трябва да се използва за пиене на вода и водата, която се поставя не трябва да се пие. Чашата се налива преди лягане всяка вечер, като няма значение с коя ръка се налива, но на сутринта се излива със ‘слабата’ ръка (ако пишете с дясната ръка, лявата ви ръка е ‘слабата’) в тоалетната и се изплаква 3 пъти като водата отново се излива в тоалетната.

На сутринта преди да излеете водата, огледайте стъклото на чашата – ако е замъглено, а водата има мехурчета, това означава, че тя е погълнала негативната енергия. Дори ако стъклото е ясно и водата не е с мехурчета тя е абсорбирала лошите вибрации.

Повторете процеса отново с чаша прясна вода под леглото си на следващата вечер. Никога не трябва да се използва една и съща вода от предната вечер. Ако това има слаб ефект във водата се добавя камфор пише zajenata.bg.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...