Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 23, 2018

Фармацевтите в шок: рецепта за домашен крем, който изтрива бръчки и пъпки! Пудрата и фон дьо тена отидоха в кофата!

декември27/ 2016
бръчки и пъпки! Пудрата и фон дьо тена отидоха в кофата!" data-essbisHoverContainer="">

Много от нас се борят с появата на пъпки и бръчки, затова обаче стигаме до безумно скъпи продукти, които са пълни с вредни вещества и химикали. Тези продукти не помагат и дори може да увредят кожата на лицето ви.

Вместо това е доста по-добра идея да опитате естествени средства, като това. Направете си сами един лесен и изключително ефективен дневен крем, който ще направи кожата ви по-чиста и по-красива.

Съставки:1 чаена лъжичка лимонов сок

1 чаена лъжичка мед

1 чаена лъжичка смляно индийско орехче

1 чаена лъжичка канела на прах

Подготовка и начин на употреба:Смесете всички съставки в купа, докато не се получи хомогенна смес.

Нанесете получения крем върху добре почистена кожа на лицето и оставете за целия ден. Да не се прилага върху зоната около очите и устата! Ако се появи усещане или чувство за парене това показва, че кремът работи и усещането за парене бързо ще изчезне.Съставките в този крем ще успокоят възпалената кожа на лицето ви и действат перфектно за премахване на бръчките.

Известно е, че природните средства са с много по-нежно действие от фармацевтичните продукти, така че се възползвайте от нашето предложение за този ефективен домашен крем за лице. Нанасяйте ежедневно, докато не забележите подобрение на състоянието пише zajenata.bg.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...