Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, декември 16, 2018

Тази семейна рецепта е пазена от 800 години. Благодарение на нея никой никога не е имал проблеми със сърцето в нашата рода

декември28/ 2016
сърцето в нашата рода" data-essbisHoverContainer="">

Древна рецепта лекува всякакви проблеми със сърцето!

Искаме да ви споделим една супер рецепта, която е на около 800 години!

Създателката на тази рецепта е най-известната монахиня – Хилдегард фон Бинген, която е живяла преди 800 години. Нейната рецепта се предава от монахиня на монахиня, а по-късно е записана и усъвършенствана от лекарите!

 

Монахинята казва, че всяко семейство трябва да има тази велика рецепта, която ще ви помогне да съхраните сърцето си и всичко, свързано със сърдечно-съдовата система.

Използвайте я, когато почувствате никакви проблеми със сърцето, като например сърцебиене поради стрес, ангина, стенокардия и други пише zajenata.bg.

 

Рецепта за природно лечение и оздравяване на сърцето:

Ще ви трябват:

10 стъбла пресен магданоз (без корените)

Един литър домашно червено или бяло вино

Две супени лъжици винен оцет

300 грама мед

 

Начин на приготвяне:

Сложете стъблата пресен магданоз заедно с листата в един литър домашно вино и добавете 1-2 супени лъжици чист ябълков оцет.

Сгответе за 10 минути на слаб огън. Внимание: не трябва да образува пяна!След това добавете 300 грама мед и разбъркайте добре.

Прецедете и изсипете горещото вино в стъклена бутилка. Отново разбъркайте добре. Имайте предвид, че утайката, която се образува, не е вредна!

 

Употреба:

Това средство се използва всеки ден, като трябва да приемате по една супена лъжица, докато симптомите не спрат да се появяват. Най-добре приемайте вечер. Като средство, което съдържа алкохол, не го пийте сутрин преди работа, за да можете да шофирате в пълен контрол.

Ако имате сериозни здравословни проблеми или силна болка, ви препоръчваме да се консултирате с лекар. Самолечението може да бъде опасно за вашето здраве.

Не забравяйте, че редовните физически упражнения са полезни за вашата сърдечно-съдова система! Подобрете състоянието си с този супер комплекс от природата!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
Етикети:здраве, сърце
loading...