Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, април 25, 2018

Цял живот работя като ненормална, но вече болките в ставите и костите не се издържат. Една лекарка ми каза за тази рецепта

декември28/ 2016
ставите и костите не се издържат. Една лекарка ми каза за тази рецепта" data-essbisHoverContainer="">

Мощно средство за лечение на ставите и костите!

Болки в костит е и ставите често водят до развитието на хронични възпалителни процеси или други сериозни заболявания. За да се реши този проблем, трябва да “смажете” ставите, да предотвратите тяхното “вкочаняване”, да укрепите костите и да намалите възпалението.

А, ето и лечение…Някои хора твърдят, че болката в костите не съществува. Само болезнени стави и нерви, които ги заобикалят, защото костите не разполагат с достатъчно чувствителност.

Болката в костите и ставите, ако не е свързана с увреждане, може да бъде причинена от артрит, подагра, остеоартрит и някои автоимунни заболявания. Тя може също така да бъде свързана с хронично възпаление пише zajenata.bg.

Ако страдате от болки в костите и ставите, направете си това супер силно народно лекарство, което ще намали възпалението, ще укрепи костите и ще “смаже” ставите.

Болката в ставите е често срещано оплакване след заболяване, включително и грип. Обикновено се появява около 3 седмици след заразяването. Наблюдава се при полово предавани инфекции, особено с хламидии, инфекции на бъбреците и пикочните пътища, на храносмилателната система, например салмонелоза, дизентерия и други, респираторни инфекции, включително само на носоглътката.

Тази рецепта съчетава продукти със специални лечебни свойства. Джинджифилът има мощни противовъзпалителни свойства, които от своя страна, укрепват имунната система и действат като превенция на редица заболявания. В тази рецепта присъстват моркови и зеленчуци, пълни с важни хранителни вещества за по-добра костна и ставна система.

 

Необходими продукти:

5-6 моркова (в зависимост от размера) 1/2 чаена лъжичка черен пипер 2 сантиметра пресен корен от джинджифил 1 сантиметър корен от куркума (или 1/2 чаена лъжичка куркума на прах)

 

Начин на приготвяне:

1. Ако искате, можете да почистите морковите. 2. Настържете джинджифила и куркумата. 3. Добавете всички съставки в блендер или сокоизстисквачка. 4. Смесете докато се получи еднородна смес.

 

Начин на лечение:

Пропорциите са за еднократна употреба. Пийте 50 до 60 милилитра, три пъти на ден, в продължение на половин час преди закуска, обяд и вечеря.

 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...