Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, октомври 20, 2018

Превиваше се на две от болка – жал ми стана! Време беше за действие: залях солта с олио и след час въздъхна облекчено!

декември28/ 2016
болка – жал ми стана! Време беше за действие: залях солта с олио и след час въздъхна облекчено!" data-essbisHoverContainer="">

Много от нас често се сблъскват с главоболие,  болки в ставите  и мускулите. На помощ идват  обезболяващите , които понякога струват доста, а и не е сигурно, че ще помогнат. Днес ние ще ви покажем  как да облекчите болката  без използването на лекарства.

Проблемът при използването на лекарства е, че те често водят до пристрастяване и не влияят на тялото по най-добрия начин.

 Естествените средства, напротив, се усвояват по-добре от организма и не предизвикват странични ефекти.

Как да облекчим болката по естествен начиндомашно болкоуспокояващо

Първо трябва да уточните за какъв вид болка става въпрос. Ако е свързан с проблеми на опорно-двигателния апарат, контузии и отоци, ние знаем идеалното средство!

Ставите се нуждаят от специално внимание.  Лечение на ставите със сол  се практикува от много дълго време, а олиото/зехтинът допринасят само за по-доброто усвояване и проникване. Особено ефективна е тази терапия при болки в гръбначния стълб, тъй като солта загрява и отпуска стегнатите мускули. Това далеч не е единственото нещо, което е в състояние да излекува тази смес.

лечение на ставите у дома

Солта изсмуква влагата перфектно. Ето защо тя е толкова необходима при сериозен оток и синини. Нейното действие е подобно на това на йода: прониква и изсушава.

Солта подобрява циркулацията на кръвта , затова е ефективно лечение при главоболие и помага при прочистването на организма от токсини.Всичко, което ви трябва, са  сол и олио . Може да използвате  растително масло или зехтин . С тези два компонента можете да започвате.

Рецепта за домашно обезболяващо Смесете 20 супени лъжици нерафинирано слънчогледово олио или зехтин с 10 супени лъжици висококачествена сол. Сместа поставете в добре затворен съд. Оставете съда да престои два дни на стайна температура. След това домашният лек е готов пише zajenata.bg.сол и масло срещу <a href=болка" />

ПРИЛОЖЕНИЕ:

„Солената“ процедура е най-добре да направите сутринта. Проверете болното място за наличието на малки лезии – солта не трябва да навлиза в тях! Нанесете малко от сместа, така че да може да я втриете на тънък слой. Продължете да масажирате мястото, но не натискайте много силно. Резултатът зависи от продължителността на масажа. Можете да започнете с 3 минути, постепенно увеличавайки времето на процедурата до 15-20 минути. Когато приключите с втриването, не отмивайте солта! Само подсушете с кърпа.При продължителни болки резултатът ще бъде забележим в рамките на седмица: дискомфортът ще намалее , а в хода на лечението ще изчезне и напълно. Ако преди това не ви е помогнало нито едно аптечно средство, определено трябва да опитате този доказан метод!

лечение със сол

 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
Етикети:болка, илач, кости
loading...