Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, юни 24, 2018

Всички ги имаме, но никой не знае как да ги отстрани лесно! Този трик ще направи чудеса с брадавиците Ви!

януари03/ 2017
брадавиците Ви!" data-essbisHoverContainer="">

Елиминирането на кожните брадавици медицински струва доста скъпо. Но знаете ли, че можете да премахне брадавици бързо, без болка, без медицинска процедура и това може да бъде много евтин процес?

На първо място, трябва да се консултирате с Вашия лекар, за да се уверите, че Вашите брадавици са доброкачествени.

КАКВО са брадавиците?

Брадавицата е кожна тъкан, която най-вече се появява при хора, които са в по-напреднала възраст.

Брадавиците могат да се появят по всяка част от тялото, но те най-често се появяват в областите, в които кожата си трие, като например подмишниците, клепачите, слабините, гърдите и шията.

Няколко фактора са виновни за появата на брадавици и те включват генетиката, затлъстяването и диабета. Поради хормоналните промени в организма, бременността се смята също за възможен фактор, който кара брадавици да се появяват.

Как да премахнем брадавиците БЪРЗО?

Трябват ни ябълков оцет и една топка памук.

Вземете памучен тампон, който е достатъчно голям, за да покрие брадавицата върху кожата Ви. Намокрете го изцяло в ябълков оцет. Наложете го върху брадавицата.

Можете да повторяте процедурата всеки ден, но не повече от два пъти на ден. Брадавицата ще получи черен цвят и ще падне в период от 3 до 5 дни. Ако все още има някои следи от брадавицата, не се отчайвайте. Те ще изчезнат за една седмица или по-малко.

ЗАБЕЛЕЖКА: Не използвайте ябълков оцет за отстраняване на брадавици върху клепачите си, защото има възможност, да раздразните очите си пише zajenata.bg!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...