Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 23, 2018

Рецепта чудо за пълно възстановяване на ставите! Трябва ви само картоф!

януари03/ 2017
възстановяване на ставите! Трябва ви само картоф!" data-essbisHoverContainer="">

Болката в ставите е често срещана. Майка ми дълго време страдаше от болки в коленете и лекарите й поставиха диагноза артрит – остро възпаление на ставите. Имаше дни, в които тя не можеше да се изправи на крака от силната проникваща болка.   Как ли не я лекувахме: беше в болница, поставяха й нжекции, пиеше хапчета, купувахме скъпи мазила.

Всичко това, разбира се, помагаше, но за много кратко време. След това болката отново се връщаше. И нямаше почивка от нея, нито денем, нито нощем.   За да се придвижва й беше нужен бастун, даже два. Един ден по време на работа се заговорихме за ставни заболявания и така един от моите колеги ми разказа как негова съседка се излекувала, след като няколко години почти не излизала от къщи заради силната болка в краката.   И когато един ден той я срещнал бодро крачейки по улицата, се изненадал и я попитал за чудото, което я е вдигнало на крака. Тя му разказала за рецептата за тинктура срещу болки в ставите, която й помогнала да се отърве от болестта.   Ето я и тази проста рецепта: откъсват се кълновете на прораснали картофи (но не зелени, а бели, преди засаждане в земята). Кълновете трябва да се сложат в буркан и да се залеят с водка, така че тя да ги покрива. Съдът трябва да се остави да престои 2 седмици на тъмно и топло място.   С тази настойка е необходимо да се правят компреси на болните стави или да се втрива в тях, след което да се увиват добре с вълнен плат и да се оставят да постоят така за около два часа през деня. И задължително се прави такъв компрес през нощта. След като научих тази рецепта, майка ми и аз веднага решихме да я пробваме. Само една седмица след началото на лечението, майка ми започна да спи през нощта и острата болка изчезна.   А сега тя вече може спокойно да ходи без бастун: просто да става и тръгва. Това е голяма победа за нас. Болката в ставите изчезна напълно!   Побързайте да споделите тези ценни съвети с приятелите си, не ги лишавайте от възможността да научат за това пише mall359.com!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...