Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, юни 25, 2018

Майка ми сложи чесън в млякото и ни даде преди сън. Това което се случва, когато се събудите е невероятно!

януари03/ 2017

Все повече и повече хора се интересуват от подобряване на здравословното си състояние и знаят колко е вредно да взимат лекарства всеки ден за всяка една от болестите, които имат. Тези хора са осъзнали, че най-доброто за тяхното здраве е природната медицина, т.е.
това което е в много продукти, които консумираме, начин на хранене, хранителни добавки и лекарства, направени от естествени елементи и продукти. Чесънът е широкоспектърен антибиотик, убива бактерии, гъбички, вируси и плесени, така че той е важен съюзник за естествено здраве.

Лекарството, което ще ви споделим днес е известно като чесън с мляко и служи за лечение на астма, пневмония, бронхит и други заболявания на дихателната система. СЪСТАВ:
2 чаши пълномаслено мляко
8 скилидки чесън
една чаша вода
ПРОЦЕС:
Първото нещо което трябва да направите е да почистите скилидките чесън. След това сложете млякото заедно с водата в съд на слаб котлон. Добавете чесъна и го оставете да кипне, без да се разбърква. Оставете да ври като намалите котлона, докато скилидките не се сварят и течността не се намали наполовина. Напитката се пие топла, за предпочитане преди лягане.
Млякото спомага за повишаване на лечебните антибактериални свойства на чесъна и действа ефективно за премахване на токсините и прочистване на дихателните пътища. Тази напитка ще помогне в случаи на астма, кашлица, пневмония, безсъние, жълтеница, туберкулоза, храносмилателни проблеми и регулира нивата на холестерол пише zajenata.bg.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
Етикети:здраве, илач
loading...