Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, юни 24, 2018

Чисти кръвоносни съдове и здраво сърце с рецептата на Олга Романова /Мощна превенция на инфаркт и инсулт/

януари05/ 2017
кръвоносни съдове и здраво сърце с рецептата на Олга Романова /Мощна превенция на инфаркт и инсулт/" data-essbisHoverContainer="">

Това е старинна руска рецепта, станала популярна, благодарение на билкарката Олга Романова – за живот без инфаркт и инсулт

Най-доброто лечение на инфаркт и инсулт е превенцията. За тази цел е идеална рецептата на руската народна лечителка Олга Романова.

Много често, след като навършат 40 години, болшинството от нас са изправени пред появата на симптоми като постоянна умора, често главоболие и недостиг на въздух. Също така, има хора, които страдат от високо кръвно налягане и болки в сърцето.

Често тези симптоми са следствие от отлагане на депозити от лош холестерол по стените на кръвоносните съдове.

glavobolie

Днес нашият редакторски екип ще сподели с вас,читателите, една любима рецепта за народен лек, с който да изчистите кръвоносните съдове и холестеролните плаки. Приготвянето не е трудно. Нужни са ви само седем много вкусни и популярни съставки. Лесно може да си ги набавите от който и да е магазин или пазар пише lekuva.net.

Как да се предпазите от инфаркт и инсулт? Ето рецептата на лечителката Олга Романова!

– 200 грама червено сухо вино
– 200 грама сок от моркови
– 200 грама сок от ряпа
– 200 грама лимонов сок
– 200 грама сок от червено цвекло
– 200 грама вода
– 15 скилидки чесън
– 200 грама мед

Как се прави?

1. Направете сок от червено цвекло, моркови, ряпа и лимон.

sok-ryapa

2. Обелете чесъна и го пресовайте. Получената каша разредете с топла, преварена вода.

chesan

3. Смесете в подходяща купа.

vino

4. Добавете червеното вино и меда. Прехвърлете всичко в подходящ стъклен буркан, който да съхранявате в хладилника. Може да го ползвате не по-дълго от 45 дни.

med

Как се приема?

В продължение на 45 дни се взима от сместа една супена лъжица три пъти на ден, половин час преди хранене. Две седмици, след като сте започнали да приемате този народен лек, вие ще забележите значително подобрение на вашето състояние.

Също така, след редовен прием на този еликсир ще се простите с безпричинното главоболие и ще нормализирате кръвното налягане. Тази смес ще помогне на тялото да се изчисти от шлаките и токсините. Преди да приемете каквито и да е средства за прочистване на кръвоносните съдове, трябва да се консултирате с вашия лекар.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...