Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, май 26, 2018

Токсините се натрупват в клетките ви и отравят тялото ви, затова и се разболявате. Това е сокът, който ще изчисти организма ви

януари06/ 2017

Какво е пирей и с какво е полезен за вашето здраве?

Може би никога не сте чували за растението пирей, но определено има какво да разберете за него!

Токсините , които се натрупват в клетките с възрастта, отравят тялото ни, което води до различни болести и заболявания. Така не само не се чувствате добре, но и старостта идва много по-бързо.

За да избегнете това, е необходимо да взимате редовно мерки за детоксикация.

По-добро от растението пирей за тази цел не е намерено! Действително лечебните свойства на плевела, който има завидна жизненост, са познати на малко хора… И все пак, дори и лечителят Авицена в “Канонът на медицината”, е записал преимуществата от използването на пирей в медицинската практика!

99_1

Пирей – лечебни свойства:

Растението съдържа повече от 100 жизнено важни елементи, незаменими мастни киселини и важни антиоксиданти, включващи и ензими.

Почти 70% от билката е съставена от хлорофил. Хлорофилът ефективно премахва токсините и тежките метали от организма, увеличава броя на червените кръвни клетки, ускорява метаболизма, обогатява кръвта с кислород, възстановява работата на всички системи.

 

За пречистване в народната медицина често се използва сок от пирей ( пшенична трева ). За да го приготвите, внимателно измийте пресните стъбла, след това трябва ги попарите с вряла вода и да ги пуснете в месомелачка.

Получената маса трябва да се разреди с вода в съотношение 1: 1. Прецедете течността и варете в продължение на 3-5 минути. Препоръчва се сока от пирей да се пие по 30 мл 30 минути преди хранене в продължение на 2-3 месеца. След това е необходимо да направите пауза за същия период пише zajenata.bg.

 

Противопоказания от напитката почти няма: тя не може да се използва от деца, бременни жени и хора с индивидуална непоносимост към билката.

Това средство е истинска благодат за всички онези, които искат да живеят до дълбока старост, без да познаят нито една болест!

Запознайте приятелите си с невероятните свойства на това растение и споделете статията!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...