Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 23, 2018

Този чай ще ви лиши от необходимостта да ходите на гинеколог завинаги

януари06/ 2017
чай ще ви лиши от необходимостта да ходите на гинеколог завинаги" data-essbisHoverContainer="">

В продължение на стотици години преди появата на съвременната медицина, жените използват природните ресурси около тях за лечение на заболявания и насърчаване на здравето и физическото благосъстояние.

Царичето е такава билка , която е помогнала на много жени.

Царичето е растение , което съдържа значително количество танин, че му придава стягащи свойства. Царичето е много полезно при кървене от рани, чревни проблеми и здравни проблеми на жените.

Известно е, че повлиява на рН баланса и цялостното женски здраве . Когато царичето се консумира като чай, може да помогне

запази този баланс. Въпреки, че има изобилие от изследвания върху използването на царичето за лечение на здравето на жените, проучвания, които са направени, показват, че противовъзпалителните свойства следва да бъдат включени в по-нататъшни изследвания

Обичайното убеждение сред научната общност е, че билковите лекарства са ефективни при лечение.

Този чай ще ви помогне при менструални болки, менопауза,  външен вагинален сърбеж и прекомерно изпускане.

Вместо да посетите гинеколог, е по-добре просто да пиете този чай.Ключови съставки в царичето

Танини- около 10% Летливо масло Салицилова киселина Фитостероли Витамин CДозировка и начин на употреба Ще я прочетете на опаковката, когато си закупите тази билка. И все пак, ако сте се сдобили с нея директно от поляната в планината, е добре да знаете, че ви е напълно достатъчна една супена лъжица нарязани стръкове, които да залеете с около 300 мл кипяща вода за час. Трайността на чая е не повече от дванадесет часа, а препоръчителната доза е около 100 мл три пъти дневно.

 

Най-ефикасната билка при женски проблеми Почти всякакви болки в малкия таз ; Бяло течение ; Обилна менструация ; За предизвикване на закъсняла менструация в пубертета ; Отслабена или смъкната матка и закрепване на плода по време на бременност ; Слаба родова дейност ; Пречистване след спонтанни аборти ; Увреждания след тежко раждане и не само – препоръчва се около седмица след раждането всяка жена да пие чай от тази билка ежедневно ; Проблеми по време на менопаузата ; Освен женските болежки, царичето има и следните полезни свойства : Противовъзпалително и бързо заздравяващо при различни видове гнойни рани Спира кръвотеченията от носа и облекчава хремата Успокоява съня  Нормализира функцията на сърдечния мускул Помага при анемия Чаят е особено препоръчван при диабет Препоръчва се още при слабост в мускулите и дори тежки мускулни атрофии Ефикасно е при язви и изсипвания При чревни колики и диария При пясък в бъбреците Бори се с килограмите – успешно действа при затлъстяване За промивки след изваждане на зъб – мястото заздравява напълно за ден – два, както и при възпаления на очитеВнимание: Използването му по време на бременност задължително трябва да бъде съгласувано с лекар. Добре е да помните, че не е препоръчително да посягате към него преди третия месец от бременността пише zajenata.bg.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...