Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, април 22, 2018

Двете рецепти от народната медицина, които ще укрепят кръвоносните съдове на краката ви и ще ви предпазят от разширени вени

януари06/ 2017
разширени вени" data-essbisHoverContainer="">

Разширените вени са един от най-разпространените болести в света днес

Как да укрепим кръвоносните съдове на краката с народни средства?

 

Причинява се от отслабване съдовете на краката. Причините за това са доста – синтетични и неудобни обувки, заседналия начин на животи други.

След като прочетете тази статия, вие ще научите как да укрепите кръвоносните съдове на краката , без помощта на скъпи лекарства и без престой в болницата, но с помощта на естествени, достъпни и най-важното продуктивни традиционни лекове.

Рецепти от народната медицина за заздравяване на кръвоносните съдове на краката

Първа рецепта: За подготовката на първата рецепта се смилат в блендер 2-3 големи зелени домати, а след това нанесете дебел слой от готовата каша на краката си, като обръщате специално внимание на проблемните области (подвижната част на краката, в областта около пръстите).

Оставете тази маска за двадесет минути върху кожата, след това изплакнете остатъците от нея със студена вода. За профилактика на разширени вени правете тази маска веднъж седмично, а за лечение – 2-3 пъти на всеки десет дни.

Втора рецепта: Смесете кисело мляко с намачкана на каша пелинова трева, докато стане гладка пастообразна смес, а след това намажете болезнените места с тази каша. Сложете превръзка, а отгоре найлон. Останете с този компрес час, след което изплакнете и намажете краката с лек крем пише zajenata.bg.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...