Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, юни 24, 2018

Смес от 3 подправки ще направи чудо със здравето ви. Откакто я пия забравих какво е болест

януари07/ 2017
здравето ви. Откакто я пия забравих какво е болест" data-essbisHoverContainer="">

Всеки ден по малко от тази смес с 3 подправки не просто ще подобри здравето ви, а ще направи чудеса за него. Индийските йоги най-добре знаят кoe е добро за здравето.

И ако това ви звучи малко далечно и мъгляво, то е необходимо да кажем, че има медицински изследвания , които са потвърдили ползата от подправките, които дългогодишно се ползват от индийските жени.

Една от най-често срещаните подправки в Индия е куркумата

. Тя съдържа огромно количество антиоксиданти – вещества, които предотвратяват появата на ракови клетки. Освен, че е любимата подправка на йогите, куркумата е се ползва и от индийските жени, които мислят, че тази подправка помага за запазване на красотата и младостта. Ако смесите трите съставки, бихте могли да получите отлично средство, което ще се бори активно с раковите клетки и ще работи в полза на подобряване защитните сили на организма.

Необходимите съставки за това средство са:

куркума; маслиново масло; черен пипер.

 

Начин на приготвяне:

Смесете 1/4 супена лъжица куркума с половин чаена лъжичка зехтин и добавете щипка смлян черен пипер . Разбъркайте добре всички съставки. Вие можете да използвате получената смес като подправка за салати или да взимате от нея по една чаена лъжичка на ден, ако е необходимо с малко вода.

Куркумата е известна с противовъзпалителните си свойства, които я правят един от най-добрите естествени антибиотици. Проучванията показват, че тази подправка помага за предотвратяване развитието на рак на дебелото черво, простатата и мозъка. Зехтинът съдържа витамини и антиоксиданти, които помагат да се бори срещу рака на гърдата, а пиперинът в състава на черния пипер умножава ползите от куркумата и зехтина пише zajenata.bg.

Ето защо тази смес толкова полезна! Опитайте се да я приготвите още днес, и няма да се страхувате от онкологичните заболявания, нито от други болести. Кажете на приятелите си за тези продукти, които удължават живота и се борят със страшните болести!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...