Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: четвъртък, март 21, 2019

Тази вана изсмуква всички отрови от организма за 20 минути! Опитайте прераждащата й сила и ще искате още и още:

януари07/ 2017
вана изсмуква всички отрови от организма за 20 минути! Опитайте прераждащата й сила и ще искате още и още:" data-essbisHoverContainer="">

Много народи използват английската сол от хилядолетия:  за да очистят организма,  в градинарството, както и при почистването на домаа.

Тази сол е различна от другите по това, че е чисто  натурално минерално съединение – магнезиев сулфат , двете съставки на който предлагат мощни ползи за здравето и  детоксикация на целия организъм  .

Тя лесно се абсорбира през кожата и влиза в кръвния поток. Кожата по същество представлява пореста мембрана, която поглъща солта и премахва токсините

.

Когато се добави към вода, тази сол насърчава процеса на  премахване на излишните соли  и опасните токсини.

Магнезият е от съществено значение за повече от 325 ензима, успокоява възпалението и облекчава напрежението в мускулите, стимулира притока на кръв.

Сулфатите са необходими за здрава кожа, нервна тъкан и стави. Тази смес премахва токсините и спомага за образуването на помощни средства за създаване на ключови протеинови молекули в мозъчната тъкан и ставите.

Използването на редовни  вани с английска сол  помага в случаи на мускулни болки , гъбични инфекции , елиминира гъбички по краката и ноктите, подагра , лекува  навяхвания и натъртвания , хронични заболявания и болка , намалява възпалението , очиства организма и регулира минералния баланс.

Внимание! Преди да използват тази сол, бременните жени и хората със сърдечно-съдови заболявания, изгаряния или отворени рани на тялото, трябва да се консултират с лекар.

Ето как точно се прави прочистващата вана с английска сол:Ще трябва да отделите за ваната около 40 минути, защото тялото се нуждае от 20 минути, за да се отърве от токсините, и още 20 минути или повече, за да абсорбира минерали от водата във ваната.

Във вана с топла вода добавете английска сол в количества, както е посочено по-долу: Деца с тегло 27-28 кг: Добавете 1/2 чаша сол за стандартен размер вана. Деца с тегло от 28 до 45 кг: Добавете 1 чаша сол за стандартен размер вана. Деца и възрастни с тегло 45-68 кг: Добавете 1 + 1/2 чаша сол за стандартен размер вана. Хората с тегло 68-90 кг: Добавете 2 чаши английска сол за стандартен размер вана. Ако тежите повече от 90 кг, то на всеки допълнителни 50 кг трябва да добавяте по 1/2 чаша сол. Допълнителни съвети:За да се увеличи количеството на антиоксиданти във ваната и да се повиши ефективността й, добавете 1/2 чаша зехтин, който е полезен за кожата и съдържа полифеноли пише zajenata.bg.

Можете да добавите и джинджифил или лют червен пипер на прах за увеличаване на загряващите свойствата на ваната и за да се освободят повече токсини чрез потта.

Избягвайте сапун, тъй като това ще попречи на процеса на детоксикация и действието на минералите. След ваната се препоръчва да си почивате 1-2 часа.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...