Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, юни 24, 2018

Най-мощният природен антибиотик – убива всички инфекции в организма!

януари07/ 2017
инфекции в организма!" data-essbisHoverContainer="">

Тази рецепта за един от най-ефективните природни антибиотици, който успешно лекува почти всички възпаления и инфекции, е била представена от популярният американски д-р Ричард Шулц.   Този супер тоник е много ефективен природен лек. А именно, най-добрите части и свойства на растенията и билките се съхраняват като тинктура. Но въпреки това, тя може да бъде много силна, така че винаги трябва да я използвате с повишено внимание.

  Рецептата за този чудесен тоник съдържа само естествени съставки, за да се получат най-добрите резултати.     Как да си приготвим природен антибиотик   Необходими продукти:   • натурален ябълков оцет • 100 грама пресни люти чушки • 500 грама червен лук • 500 грама чесън • 500 грама хрян • 250 грама корен от джинджифил   Начин на приготвяне:   1. Трябва да обелите и нарежете всички съставки на ситно. След това ги поставете в голям стъклен буркан и ги залейте с ябълковия оцет, така че да ги покрие до височина 3 пръста над тях. Затворете буркана и го разклатете.   2. Съхранявайте го на тъмно място в продължение най-малко на 2 до 6 седмици. Колкото по-дълго го задържите, толкова по-силно ще бъде лекарството. Също така трябва да се разклаща буркана от време на време.   3. След това прецедете получената настойка с помощта на сито от неръждаема стомана или марля. Изсипете съдържанието на съда в ситото и натиснете сместа, за да излезе и останалата част от сока.   4. Налейте настойката в непрозрачна бутилка, за да я предпазите от светлината. Съхранявайте на хладно и тъмно място.   Дозировка:   Можете да прилагате тинктурата като лечение при възпаления, настинки и инфекции, да засилите имунната си система и за подобряване на храносмилането. Можете да я използвате ежедневно. Вземете 1 чаена лъжичка тинктура и я разтворете в 100 мл чиста питейна вода.   Винаги трябва да се пие бавно, като можете да добавите и мед, за да обогатите вкуса й. Все пак, не забравяйте да пиете достатъчно количество чиста вода през целия ден. Достатъчно е, да изпивате чаша (100 мл вода с 1 чаена лъжичка тинктура) от настоящото брилянтно естествено средство за профилактика на заболяванията, но ако го използвате за лечение на конкретен здравен проблем, можете да приемате до 5-6 пъти на ден.   Този удивителен естествен антибиотик не съдържа абсолютно никакви токсини и осигурява много ползи за здравето, като например:   • Мощно тонизиращо средство, което укрепва имунната система • Притежава мощно антимикробно действие, помага в случаите на чувствителност към инсулин и намалява нивото на холестерола в кръвта • Изравнява нивото на киселинност на тялото • Има силни антибактериални, антивирусни и противогъбични свойства, а също така поддържа производството на енергия, която повишава психическата и мускулната работа. • Този супер-тоник помага да се организира работата на храносмилателния тракт и притежава блестящи пробиотични свойства пише mall359.com.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...