Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, юни 24, 2018

Тази рецепта спасява животи: Хората твърдят, че лекуват и рак с това!

януари07/ 2017
рецепта спасява животи: Хората твърдят, че лекуват и рак с това!" data-essbisHoverContainer="">

Тази рецепта обиколи цялото интернет пространство и хората твърдят, че са се излекували от рак с нейна помощ. Те твърдят, че са се излекували без операция и химиотерапия и сега пръщят от здраве.   Рецептата е базирана на мед и джинджифил и няма странични ефекти. Една жена, която е била на животоподдържащи системи в продължение на 20 дни, защото имала рак на жлезите с вътрешна секреция, твърди, че се е излекувала без операция и химиотерапия и вече е напълно здрава пише mall359.

com.   За да се приготви лечебното средство, е необходимо следното:   . Два големи корена от джинджифил се почистват добре и се смилат с блендер; . След това джинджифилът се смесва с около 500гр. натурален пчелен мед; . Сместа трябва да се съхранява в буркан и да се приема по една чаена лъжичка три до четири пъти на ден; . Много е важно да се използва пластмасова, дървена или керамична лъжица.   Първите резултати от лечението трябва да бъдат почувствани след два до три дни. Това средство има лечебна сила, която може да ви „възкреси от мъртвите“.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
Етикети:здраве, рецепта
loading...