Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 23, 2018

Какво да правим, когато няма отслабване? 4 бойни метода, които слагат в малкия си джоб всяка диета!

януари09/ 2017
отслабване? 4 бойни метода, които слагат в малкия си джоб всяка диета!" data-essbisHoverContainer="">

Грозни жени няма, има жени без пламъче в очите! Причините са ясни – изтощителната рутина, стресираща работа, семейство, грижа за деца, съпруг, почистване, готвене  в един момент задачите стават непосилни за  крехките женски рамене . Когато чашата прелее, жената обикновено започва да жертва външния си вид в името на чуждото благо.

С това картинката става още по-тъжно –  допълнителните сантиметра  веднага се трупват по бедрата, корема и талията … Жалко е, но тази ситуация е позната на мнозина! Ние   искрено се надяваме да променим нещата и да ви вдъхновим за началото на един нов живот пише zajenata.bg .

как да отслабна

Как да отслабнете без диетаЗа начало помислете с какво може да си доставите удоволствие : отдайте се на шопинг или просто се отпуснете в пенеста вана с розови листенца.

 Това ще бъде първата стъпка към позитивното ви настроение – първата искра в очите ви. Следващите стъпки към борбата с наднорменото тегло трябва да запомните и да прилагате на практика всеки ден тези  четири прости принципа  .

как да отслабна

Пийте вода преди хранене 10-15 минути преди хранене изпийте чаша пречистена вода . Водата помага да се отмие всичко излишно от тялото, тя помага на вътрешните органи да работят правилно и поддържа метаболизма на правилното ниво. Добавете люта чушка към ястието Ако нямате медицински противопоказания, добавете люти подправки в храната : те насърчават активното изгаряне на мазнините . Увеличете скоростта на ходене двойноФизическата активност е неразделна част от доброто здраве и приятния външен вид. Дори и да нямате време за фитнес, бързото ходене ще ви помогне да изгорите повече калории . Заменете преяждането с бавно дъвчене на храната „Колкото повече дъвчете храната, толкова по-дълго ще живеете“ – тази поговорка е изпълнена с много повече смисъл, отколкото сме свикнали да мислим.  Внимателното и старателно дъвчене на храната ще ви спаси от преяждане, а това е тайната за хармонията на много красавици.как да отслабна

Следвайки тези прости правила, няма да забележите как тялото ви ще се трансформира за няколко седмици! Пътят към фигурата на мечтите е в  позитивното отношение  , любовта към собственото тяло и обръщането на внимание на това, как се храим. Включете в диетата си храни за ускоряване на метаболизма и забравете за „бързите“ храни – вие заслужавате най-доброто!

как да отслабна

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...